03-05/08/18 - Cirque Magique @ Ledegem

 

Cirque Magique

Ledegem, België

3, 4 & 5 augustus

www.cirquemagique.eu

 

Cirque Magique Festival kondigt de volledige line-up aan met Sven Väth, Luciano, Ben Sims b2b Truncate, DJ Ghost, DVS1, Oscar Mulero, Nicole Moudaber & meer…

 

Het spectaculaire Cirque Magique keert terug naar Ledegem voor een langverwachte vierde editie op 3, 4 en 5 augustus 2018. Dit unieke festival dompelt je onder in de wereld van magie, circus en muziek. Bereid je voor op de leukste clowns, de imposantste vuurspuwers, de avontuurlijkste acrobaten, de prachtigste wezens én de belangrijkste DJ’s uit de house- en technoscene.

Cirque Magique schept een fascinerende wereld die echt tot je verbeelding spreekt en waar je de dagelijkse zorgen kan vergeten. Het Zuid-Afrikaanse ‘Artescape Collective’ zorgt voor de fantastische decoratie en creëert een bovennatuurlijke sprookjeswereld. Denk in de richting van een betoverend pop-up dorp waar alles mogelijk is. Je kan er genieten van het mysterieuze ‘Imaginarium’-podium, op ontdekking gaan in het theatrale ‘Circodrome’ en ervaren hoe het romantische ‘Kaleidoscope’ met je wildste dromen flirt.

Ook op muzikaal gebied wordt dit festival een majestueuze beleving. Aan het hoofd van de line-up prijkt Cocoon-labelbaas en ware Ibiza-legende, Sven Väth! Zijn kleurrijke technogeluid wordt ondersteund door de minimalistische sound van de gerenommeerde Zwitser/Chileen Luciano. Meer techno tunes worden voorzien door de Brit, Ben Sims, die een speciale back-to-back set speelt met Truncate.

De lijst wordt verder aangevuld met nog meer prominente figuren uit de scene, zoals de label-baas van Misstress Recordings, DVS1, Locked Groove van Afterlife, Mano Le Tough van Maeve, Marek Hemmann die een live show brengt, Mathias Kaden van Vakant, electro pionier Miss Kittin, Oliver Koletzki van Stil vor Talent, label-baas van Terminal M, Monika Kruse, Nicole Moudaber oprichtster van Mood Records, Oscar Mulero van PoleGroup, Paul Ritch van Quartz Recordings, de steeds vernieuwende Duitse Roman Flügel en nog veel meer! Dit wordt hét underground festival van het jaar!

Bij Cirque Magique is het publiek niet alleen toeschouwer maar kan men ook zelf een stempel drukken op het festival door deel te nemen aan de interactieve acts en leuke workshops. Dit is écht een event ‘van de mensen, voor de mensen’. Ook dit jaar zet het festival enorm in op animatie. Op het programma staan talloze circusvoorstellingen, vuurspuwers, acrobaten en steltenlopers. Zij gaan gekleed in de meest verbijsterende kostuums, zorgvuldig ontworpen door Circodans.

Er worden ook heel wat faciliteiten aangeboden, zoals fietsenstallingen voor fietsers die een dag de festivalsfeer willen komen opsnuiven, een cashless betaalsysteem en authentieke en ambachtelijke gerechten waarbij enkel de meest hoogwaardige producten worden gebruikt. Bovendien kunnen kinderen tussen vijf en twaalf jaar gratis een speciaal ontworpen gebied verkennen. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan te gekke animaties, coole workshops en adembenemende acts, tevens verzorgd door Circodans. Circusplezier verzekerd!

Cirque Magique wordt wereldwijd erkend als een fantastische, interactieve en meeslepende ervaring met de beste DJ’s uit de house- en technoscene. De volgende editie belooft groter en beter te worden dan ooit tevoren!

 

Event: www.facebook.com/events/328095500950182

Tickets: www.cirquemagique.eu/tickets-shop

 

--------------------------------------------------------

 

Volledige Line-up

 

Sven Väth

Luciano

-
Ben Sims b2b Truncate

Dj Ghost

DVS1

Jaydee

Konstantin Sibold

Locked Groove

Mano Le Tough

Marek Hemmann Live

Mathias Kaden

Miss Kittin

Monika Kruse

Nicole Moudaber

Oliver Koletzki

Oscar Mulero

Paul Ritch

Pfirter

Roman Flügel

Adrian, Amare, Bolle, Clerkie, Cp, Die Clique, Dimitri Andreas Live, Dimitri Cooman,  Dj George's, Endove, Frank Biazzi, Goldfox, Grandmaster Flush, HS, Insider aka Tyrome Live, Laurent Top, Lebawski, Leesa, Mainro, Marko de La Rocca, Michael Forzza, Mike Thompson, Mr Sam, Nick Bril, Nico Morano, Ode Maen & Massaar, Phi Phi, Quikness, Quincy, René Opsedee, Sheridan, Simon & Masian, Smith Davis, Spacid, Steve Cop, Sven Van Hees, Trish, TRiXY, Youri Parker, Zolex

 
Back to the Party