The Ark Party Is Coming Your Way (May 2020)

THE ARK, ’S WERELDS GROOTSTE EN MEEST KWALITATIEVE FESTIVAL CRUISE, VAART IN MEI 2020 OPNIEUW UIT

 

Venetië – Koper – Zadar – Venetië

Na twee edities op de Middellandse Zee, komt THE ARK in 2020 terug! Niet alleen met een nieuw schip, MSC Orchestra, maar ook met een gloednieuwe vaarroute én in de lente. Van 13 tot 16 mei 2020 zet de luxueuze festicruise koers naar de mooiste steden langs de indrukwekkende kustlijn van de Adriatische Zee. Het schip vertrekt vanuit het romantische Venetië over de zeer charmante en met geschiedenis doordrenkte Sloveense kuststad Koper, langs de idyllische kust van Kroatië die bezaaid ligt met kleine eilanden, naar de zonovergoten stranden van Zadar (Kroatië). De route eindigt opnieuw in Venetië.

Net als tijdens de vorige edities worden de gasten getrakteerd op de beste dj’s uit verschillende genres en stijlen van elektronische muziek, terwijl bekende mixologists en chefs zorgen voor de lekkerste cocktails en culinaire hoogstandjes. Daarnaast zorgen de luxueuze faciliteiten van het MSC schip voor de nodige ontspanning tussen het feesten door. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele vakantie in combinatie met het beste aan elektronische muziek!

De ticketverkoop start op zaterdag 16 maart 2019 om 10u via de website www.theark.cruises. Iedereen die boekt voor 30 april 2019 geniet van een extra voordelig tarief.

 

Ideale opwarmer voor de zomer

Voor 2020 kozen de organisatoren van THE ARK ervoor om hun cruise te laten doorgaan in de maand mei. Hiermee vormt THE ARK meteen de ideale opwarmer voor de zomer! Terwijl je overdag vooral geniet van de adembenemende omgeving en gezellige steden en sites die langs de nieuwe vaarroute liggen, geniet je ’s avonds van de beste sets van top dj’s verspreid over verschillende stages. Net als de voorgaande edities zal er veel aandacht worden besteed aan een gevarieerde line-up met voor ieder wat wils. Tijdens de voorgaande edities wist de organisatie namen te strikken als Camelphat, Claptone, 2 Many Dj’s, Patrick Topping, … en vele andere top-dj’s in hun genre.

 

Een drijvende luxe short-break

Naast de dj’s, zijn er talrijke activiteiten en faciliteiten aan boord die ervoor zorgen dat de gasten zich geen seconde hoeven te vervelen. Het schip MSC Orchestra biedt plaats aan ruim 3000 passagiers verspreid over 10 dekken. Naast het entertainment dat THE ARK zelf mee aan boord brengt, zijn er twee zwembaden, een beauty & massage salon, een sportcentrum en talrijke restaurants en bars. De line-up, guest chefs, excursies, …etc, worden later bekend gemaakt.

De presale voor THE ARK 2020 start op 16 maart 2019. Cabines zijn beschikbaar vanaf €699 per persoon, gebaseerd op een reservatie voor 2 personen. Voor elke derde en vierde persoon wordt telkens slechts €250 per passagier aangerekend. De firstwave presale loopt t.e.m 30 april 2019.

Vanaf 1 mei 2019 gaan de overige cabines in verkoop tijdens een second wave. Prijzen vanaf €799 per persoon, gebaseerd op een reservatie voor 2 personen. Voor elke derde en vierde persoon wordt telkens slechts €300 per passagier aangerekend. Meer info vind je op de website www.theark.cruises
Back to News Overview